Ben je op zoek naar extra ondersteuning in jouw praktijk of zorginstelling?

Werk jij ook zo graag met mensen die je écht kent? Ik wel! Persoonlijk contact, de klik en de gezelligheid, dat zijn voor mij belangrijke elementen voor een goede samenwerking.
Het liefst werk ik voor bedrijven of praktijken in de zorg & welzijn. Zoals bijvoorbeeld voor een verloskundigen-, coaching-, fysiotherapie- of huisartsenpraktijk.

Ik kan me voorstellen dat je graag wil weten wie ik nu eigenlijk ben. Met wie ga je samenwerken?
Daarom vertel ik graag meer over mijzelf.

Hoi, ik ben Linde

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op de Fontys in Tilburg. Meteen daarna ben ik aan de slag gegaan als intercedente bij Randstad. In eerste instantie op de afdeling logistiek, maar ik had al snel door dat ik daar niet op mijn plek zat. Er kwam een plek vrij bij Randstad Zorg en daar ben ik vol energie aan de slag gegaan. Ik werkte in de regio Noord-Brabant samen met ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en kinderdagverblijven. Samen met mijn collega’s zorgde ik ervoor dat hun personele bezetting op orde was.

Na een aantal jaren in de commerciële wereld te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets anders. Ik ben aan de slag gegaan bij een verloskundigenpraktijk als praktijkassistente. Daar was ik niet alleen het eerste aanspreekpunt voor de zwangere vrouwen, ook heb ik veel gedaan met de huisstijl en website.

In 2020 ben ik gestart met Linde Communicatie. In eerste instantie richtte ik me op het schrijven van alle teksten die je maar nodig hebt. Steeds vaker kwamen er ook andere werkzaamheden op mijn pad, die meer ondersteunend zijn in de zorgsector. Denk hierbij aan het werk als praktijkassistente, co-begeleider bij verschillende groepssessies en als virtual assistent. Ontzettend leuk om op die manier betrokken te zijn in de zorgsector én mijn communicatie achtergrond te combineren.

Linde Communicatie is dan ook veranderd naar Linde zorgt voor Communicatie.

Zullen we kennismaken?

Wil je weten wat ik voor je kan doen of persoonlijk kennismaken? Ik drink graag een (virtuele) kop thee met je, zodat ik je beter leer kennen. Dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan doen.